Om oss på hummagården

På Hummagården har vi först och främst Angoran   för utställning, ull och kel. Angoran i olika färger eftersom jag älskar de naturliga färgerna. Min mor har alltid handarbetat. Och Mats är ju född i garnkorgen kan man säga, svärmor Eivor❤️ har handarbetat i hela sitt liv och har haft egen garnaffär så Mats tycker det känns hemtrevligt med pysslet med djuren  och ullen. Angoran   och Får för ull som jag spinner så jag kan få mitt eget garn från våra ulleverantörer som jag kan sticka och virka av. Det är en helt underbar ull som inte sticks. Det är pyssel som jag trivs med. Avkopplande och avstressande framför TV:n.

Vi flyttade till gården för att komma ifrån stressen och kunna odla våra egna grönsaker och frukt och att ha nära till djur och natur. Plocka våra egna ägg från våra höns som gått och pickat på gödselstacken.

Det är viktigt för oss att djuren har det så bra som möjligt och att dom har stora ytor att röra sig på. Vi älskar pysslet med våra djur!

På gården finns även våra hundar, katter, löpankor, höns och Amandas Quarterhäst Miss Ginger Surprise. Även vårt baranbarn Vildas lilla A-ponny Maddie.

Vi är medlemmar  i SKAF (Sveriges kaninavelsförening) och har uppfödarnummer V25.

Vi är även medlemmar i ÖS KAF (Östra Skånes Kaninavelsförening ) Hantverksföreningen Angora, Angoraföreningen, Sveriges Kaninproducenters förening. Vi har gått grundkursen och Jordbruksverkets kurs och har ett godkänt kaningårdsnamn Hummagården. Vi är även medlemmar i Finullsföreningen,Elitlamm.

 27540379_327845237727781_6325053442880259565_n